Lektorský kurz - 2019

stanislav.prais
Termín:25. 1. 2019 – 27. 1. 2019
Lokalita:
Bedřichov u Lysic
Registrace:Online registrace

Kurz je určen všem, kteří se podílejí na přípravě vzdělávání v oddílech nebo by si chtěli zkusit roli lektora. (vedoucí a instruktoři 18+)

Rádi bychom podpořili vzdělávání, které si oddíly připravují samy pro své členy, instruktory či mladší vedoucí. A základem takového vzdělávání je i zkušený člověk – lektor, který dokáže připravit kvalitní vzdělávací aktivitu. Nemusí se jednat jen o klasické školení, obdobné vlastnosti musí mít i vedoucí, když se postaví před kupu dětí a musí jim dokázat vysvětlit pravidla nějaké hry.

Naučíte se různé metody výuky a prezentace, způsoby jak připravit zajímavé školení, dozvíte se, proč jsou důležité cíle ve vzdělávání a také něco o osobě lektora.

Kurz je koncipován hlavně pro méně zkušené vzdělavatele, kteří teprve začínají, ale přivítáme na kurzu i zkušené borce, kteří se chtějí něco nového naučit.

Chtěli bychom rozšířit lektorský sbor Asociace TOM, takže pokud se chcete podílet na přípravě školení a kurzů pro ostatní vedoucí a oddíly, přijeďte na tento kurz anebo se nám ozvěte.

Bližší informace a kontakt

Přihlásit se můžete na stránkách vzdělávání Asociace TOM – sekce registrovat na akci

Kontaktní osoba Standa Prais, mobil 777 700 082, e-mail: Prais@seznam.cz

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu