Velcí i malí tomíci z celé republiky se utkali v Litoměřicích

denisa
Asociace

Dvacátý ročník populárního trojboje Železný tomík aneb voda-kolo-běh se nesl v duchu dobrého počasí, několika cvaknutých dospělých, krásných modrých triček, sehraného pořadatelského týmu Jindry Černého a jeho kolegů z oddílů TOM v Litoměřicích a okolí a.... A hlavě všeobecné chuti sportovat, soutěžit, potkat se s kamarády tomíky...
Do litoměřické maríny a kempu zároveň se sjela bezmála čtvrt tisícovka dětí z Ostravy, Litoměřic, Opavy, Hořovic,  Červeného Kostelce, Berouna, Kladna...honem, honem, na koho jsem v tom chvatu zapomněl? Kompletní výsledky a účast najdete v příloze.
Můj obdiv mají kolegové, kteří přivezli z obrovské slezské dálky plné autobusy dětí i ti, kdo mají soutěž za humny a Dýdovi obětavě pomáhali na startu, u jednotlivých disciplin či jako pořadatelská služba.
Odjížděl jsem kvůli jiné naplánované akci v půlce předávání cen prckům - oči jim při přehrabování se v plyšácích svítily, těšily je i obří preclíky či krásné keramické hrnečky.
Ceny jim vedle pořadatelů předával nový místopředseda asociace Tomek Hurt.
Odjížděl jsem s dobrým pocitem, že to, co jsme začali před dvaceti lety na Sázavě u Ivoše Nevečerala, pokračuje na Labi v Litoměřicích zdařile a úspěšně.

Tomáš Novotný

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu