KADET aneb jak neJSME v zajetí coronaviru

denisa
Asociace

Tak jako celou naši společnost zasáhla i náš oddíl doba coronavirová a velice negativně ovlivnila naši činnost.  Tenhle oddílový rok se fakt moc nepovedl, nejlíp by bylo ho celý restartovat, prostě zmáčknout nějaké to tlačítko a začít znovu. Podařil se nám skvělý tábor na našem tábořišti v Chotěvicích a pár víkendových akcí. Na řekách jsme toho  letos moc nenajezdili. Když byla na jaře voda, tak jsme díky coronaviru nemohli, a když jsme mohli, nebyla zase voda. A na podzim jsme se museli opět podřídit přísnému režimu a omezit práci oddílu na minimum. 

Chybí  nám tréninky v tělocvičně, kde jsme se tak krásně mohli protáhnout, zahrát si něco s mičudou, propotit oddílová trička s delfínkem a vybít nějako tu energii. Chybí nám schůzky v klubovně, pohyb v přírodě při víkendových výpravách i dotyk vody při tréninku v bazénu. Ale hlavně nám chybí kamarádi, se kterými jsme si mohli hrát, soupeřit, debatovat, pomáhat si a překážet, hádat se a zase se usmiřovat. Žít tak pospolu v jedné partě, která se dělí o to špatné i to dobré. Teď žijeme dočista každý sám. Ještě že můžeme být aspoň spojení  přes naše oddílové stránky, přes obrazovku počítače.

Plníme zadané úkoly, trochu trénujeme v domácím prostředí, abychom udrželi alespoň trochu fyzičku a obratnost. Abychom, až to všechno jednou skončí, nevypadali a nechovali se jako sloní mláďata. No a při tom se těšíme, že zase budeme společně prožívat naplno čas dětství. A na našich lodích, autobusem, na kole či pěšky vyrazíme zase za báječným dobrodružstvím. A to přejeme také všem ostatním oddílům a všem lidem, kteří se rádi pohybují v přírodě.

Nakonec tohoto trochu bláznivého roku 2020 si zaslouží poděkování ti, kteří nám letos pomohli při práci s dětmi, ať už finančně či materiálně. Město Červený Kostelec a Asociace TOM, firmy ČEZ, Albi, Semet a Izomat.  
A samozřejmě všichni rodiče a kamarádi, kteří zařídí, přivezou, odvezou, posekají, upečou, zapůjčí, věnují, nebo vyrobí a postrčí tu naši lodičku zas o kousek dál.   DĚKUJEME!

            KaMi a spol.

vedoucí oddílu TOM 19208 Kadet

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu