EKONOMICKÉ INFORMACE

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

  • Letní tábory -  termín vyplnění formulářů byl prodloužen do 15.9. Prosíme všechny oddíly, které stále nevyúčtovaly, o dodržení této prodloužené lhůty. Vyplacení táborů proběhne nejdříve během měsíce října.
  • Výchovné akce – v současné době jsou otevřeny formuláře na vyúčtování všech výchovných akcí (základní výchova, individuální a odborná výchova). Formuláře vyúčtujte nejpozději do 31.10.2020. Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.
  • PD I výpravy  - v elektronické evidenci jsou již otevřené formuláře na proúčtování  dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady a potvrzení jejich zaplacení. Formulář lze vyplnit  nejpozději do  5.11. Po tomto datu se formulář uzavře.

Prosíme oddíly, aby při vyúčtování akcí dávaly pozor na datum konání akce. Není možné dotovat akce, které proběhly v době karantény tj. v období od 15.3.2020 do 25.5.2020.

 V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

Za ekonomický úsek Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu