Vrtule se roztočila do vysokých otáček

lukas.husek
Asociace

Valmezský ráj her a poznání ve staré krásenské radnici se otevřel! Péčí Hopa, Youryho a mnoha a mnoha a mnoha dalších nadšenců a nadšenkyň má Valašské Meziříčí asi nejlepší herní podnik svého druhu v Evropské unii.

Ve dvou patrech si dítka i jejich rodiče užijí zábavu, mohou se trochu pobát v bludišti, vyskládat si Pražský hrad i s mluvčím z kostek, zastavit se před Tabulí nerovnováhy, pohoupat se na obřím dřevěném koni či spočinout na pohodlné posteli: velké, největší.

Sobotní otevření (30.11.) se neslo ve veselém duchu. Přes přechod dorazil krtek, kladivem do toho praštili Hop s Yourym, několik vlídných slov pronesli pan starosta i náčelník tomíků.

Kdo tam byl, nelitoval.

A kdo tam pojede, ten se zaraduje. Výtečný počin podpořilo město Valašské Meziříčí, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Asociace TOM, celá řada privátních dárců a podpůrců a samozřejmě také tomíci na HitHitu.

Vrtule zkrátka sviští!

(ton)

PS: Speciální obdiv manželkám a partnerkám hlavním protagonistů. Nejen že byly týdny a týdny samy doma (mužové pracovali ve Vrtuli, ve Vrtuli, ve Vrtuli…), ale samozřejmě také makaly a spolu s Kaskim servírovaly výbornou kávu a další dobroty.

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu