Navrhněte, prosím, na ocenění Stříbrným hořcem!

lukas.husek
Asociace

Milí kolegové,

blíží se lednový sněm v Olomouci. Rádi bychom vás proto požádali, zda byste se mohli zamyslet nad tím, komu v roce 2020 udělíme spolkový řád Stříbrný hořec.

Spolkové vyznamenání je určeno pro členy našeho hnutí, kteří se významným způsobem zasloužili o asociaci tomíků, dlouhodobě pracují s dětmi a mladými lidmi a jejichž činnost přesahuje rámec jednoho oddílu.

Stříbrným hořcem může být vyznamenán i oddíl, který svou mnohaletou a nepřetržitou aktivitou překračuje rámec standardní oddílové práce, jehož členové např. podporují potřebné, zdravotně či sociálně handicapované spoluobčany, udržují po dobu mnoha desetiletí kontinuitu oddílové práce či připravují výjimečné akce pro veřejnost.

Na našich webových stránkách najdete přehled všech dosavadních držitelů Stříbrného hořce. https://www.a-tom.cz/19014-rad-stribrneho-horce-a-jeho-nositele

Své tipy, i se stručným popisem zásluh dotyčného, nám prosím posílejte na adresu: omanek@a-tom.cz do konce listopadu, v kopii na ton@a-tom.cz

Budeme za vaše náměty rádi, ale prosím, návrh se ještě automaticky nerovná jeho akceptování vedením spolku. Prosíme v tomto smyslu o pochopení.

Těšíme se na zprávy od vás.

(za)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu