Pohádkový les sluncem zalitý

denisa
Asociace

Tak jsme se konečně dočkali. Myslím tedy pěkného, slunečného počasí v tu nejbližší sobotu u Dne dětí, letos 28.května. V tento den každoročně propuká v roztockém Tichém údolí putování malých zachránců princezny začarovaným lesem. (V posledních letech v ten den opakovaně pršelo nebo alespoň bylo hodně napršeno).

Znovu a znovu nás baví, jak jsou malí špunti nadšení, hraví a odvážní - no, někdy i trochu vystrašení, to když potkají zákeřného pavouka nebo čarodějnici, která jí žížaly a malé kačenky. Fuj! Ještěže na ně v lese čekal třeba i Křemílek s Vochomůrkou, hodné veverky a milý medvěd. Na konci lesa, za dračí slují, našly potom děti krásnou princeznu a mohly jít spokojeně domů.

Letos pohádkou prošly bezmála tři stovky dětí - všechna lesní zvířátka a pohádkové postavičky měly na stanovištích plné ruce práce. A po necelých třech hodinách usilovného razítkování a rozdávání pamlsků za skvělé sportovní výkony byl najednou konec. Takže zase za rok, ve stejnou sobotu, na stejném místě, za stejného počasí...nashledanou!

                                                                   

Jindra Zoufalá

 TOM 5208 Svišti

 

 

Poděkování za pomoc patří Vlaďce Drdové a jejímu týmu, členům oddílu Kulíšci z Roztok a také všem, kteří přijeli z dáli menší i veliké – akčnímu Márovi a jeho partě, Týnce, Albertovi…v neposlední řadě pak Jindře Zoufalé, hlavní organizátorce.

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu