Volná místa na táborových školách- zajímavý týden pro oddílové instruktory

denisa
Asociace, Vzdělávání – připravujeme, LTŠ

Vážení vedoucí!

Předposlední srpnový týden pořádá asociace tomíků zajímavé pobyty pro dorůstající oddílové vedoucí a instruktory, tedy letní táborové školy.

Turnusy škol jsou tři, jeden na moravské chalupě Polana, druhý v severočeském Sloupu a v letošním roce proběhne i vodácká táborová škola na české řece. Všichni ti, kdo mají zájem pokračovat v oddílové činnosti v pozici instruktora či vedoucího, by neměli na táborové škole chybět!

Přesné termíny jsou:

Polana: 18. - 25. 8. 2015

Sloup: 15. – 22. 8. 2015

Voda: 16. -23. 8. 2015

Zkušení a kvalifikovaní lektoři, kteří sami vedou oddíl a několik táborových škol už mají za sebou, provedou nováčky oblastmi jako je např. zážitková pedagogika, lasování, komunikace, práce s kamerou, slaňování, psychologické a ekologické hry, apod. Na programu suchozemských škol bývají puťáky, zpívání u ohně, nové sporty…zkrátka všichni zúčastnění se celý týden nezastaví a o nové zážitky není nikdy nouze.

Na vodácké škole si tomíci vyzkouší jízdu na nafukovacích lodích a kajacích, dozví se něco o bezpečnosti na vodě, sjedou šlajsnu a kanál, zahrají si plno her.

Pokud si myslíte, že tato škola je pro vás to pravé, nebo znáte ve svém oddíle někoho takového, mrkněte na webové stránky http://https://lts.a-tom.cz/ , kde najdete potřebné informace a elektronickou přihlášku. Prohlédnout si zde můžete i fotky z uplynulých škol.

Zbývá stále několik volných míst, proto neváhejte a přihlašte se!

(ústř)

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu