Proběhl Český pohár v eskymování

denisa
Asociace

Vodáci z oddílů KČT a TOM Úhlava pořádali tradičně letos již 6. ročník Českého poháru v eskymování pro Plzeňský a Karlovarský kraj. Soutěž se konala dne 14.2.2015 v bazénu SK Radbuza v Plzni.

Soutěžilo se ve dvou disciplínách, a to v eskymování na čas a v eskymování na počet. Poháru v eskymování se zúčastnilo 25 soutěžících a někteří z nich si zasoutěžili ve více vypsaných kategoriích (K1, C1, C2).

Své síly do bazénu přijeli změřit nejen vodáci z oddílů TOM Úhlava, SK VS Blovice, TJ Union Plzeň, VO7 Horšovský Týn, KV Karlovy Vary, Kotva Plzeň, TJ ČSAD Plzeň, ale i vodáci z řad veřejnosti.

Nejlepší tři v každé kategorii a z každého kraje budou nominováni na celostátní finále Českého poháru v eskymování, které se uskuteční 22.3.2015 v Brně.

Za Přeštice je nominován vodák Pavel Beneš z oddílu TOM Úhlava, který ve své kategorii K1 muži obsadil krásné 2. místo, další soutěžící z TOM Úhlava Denisa Molková obsadila 4. místo v kategorii K1 ženy a Gábina Vavřičková 6. místo v kategorii K1 ženy.

Odkaz na vysílání závodů v západočeské televizi TV ZAK naleznete přímo zde:https://www.youtube.com/watch?v=1-1CT780ORM&index=4&list=PLLhk7vsswP3AsxGJDo_5jS_AilWjuNxtS

 

Hana Žambůrková TOM 20902 Úhlava

 

 

 

 

 

 

Hana Žambůrková, KČT a TOM Úhlava

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu