Volné dotační prostředky pro oddíly

Vážení kolegové,

po usilovném přezkoumávání rozpočtu to vypadá, že budeme moci uspokojit ještě ty z vás, kdo

1) Bystře zareagují a do 15. listopadu vyúčtují po předchozí domluvě s Alicí Pařízkovou některou z následných dotací:
2) Jde o materiál turistický a tábornický, drobné opravy kluboven a jejich vybavení, to vše do max. deseti tisíc na jeden oddíl. Je jasné, že když se sejde víc zájemců, budeme se snažit menšími částkami uspokojit všechny.
3) Jsme připraveni podpořit dotací i další výpravy, vícedenní soustředění oddílů, zelené víkendy, reigionální akce - vždy podle metodiky. I v této kapitole rozpočtu z roku 12 zbývají nějaké prostředky.

Neposílejte prosím vyúčtování bez domluvy, pokud možno pište maily, alpa@a-tom.cz. , v horším případě je možné telefonovat. Jen prosíme o promyšlené požadavky a krátké telefonní rozhovory, práce na ústředí je v době podávání projektů více než dosti..
Myslete vždy na to, že se nejedná o volné,ale o státní dotační prostředky, kde je nutný 30 procentní podíl.

Jinými slovy totéž si můžete přečíst od Alice Pařízkové o něco níže.

Díky za spolupráci.

Tomáš Novotný

 

Vážení kolegové,

nabízíme vám volné dotační prostředky v rozsahu maximálně do 10 tisíc na :
- drobnou opravu a údržbu kluboven nebo vybavení klubovny nábytkem
- turistický a tábornický materiál
- akce oddílu za I. i II. pololetí (výpravy, výlety, vodácké akce, zimní akce atd)
- výchovné akce

Preferovat budeme ty oddíly, které letos ještě dotaci nečerpaly, není to vščak striktní podmínka.
V případě zájmu kontaktujte prosím Alici Pařízkovou (tel. 233910486, alpa@a-tom.cz ) a domluvte si konkrétní možnosti čerpání. Připomínáme také, že dotační částka tvoří maximálně 70% vašich nákladů. Datum vyúčtování dotací bude nepřekročitelně *15.listopad*, tak prosím neváhejte. Opět platí, že kdo dřív přijde, má větší šanci ....

A ještě pár řádků k dotacím obecně - v těchto dnech posíláme na oddílové účty dotace za letní tábory. Zkontrolujte prosím, zda vám peníze dorazily. Průběžně posíláme dotace za výchovné akce, zahraniční alce a neorganizovanou mládež. Na webových stránkách najdete formulář na "*Nájmy a energie kluboven*" - termín vyúčtování je *do 30.listopadu*. Dotace předpokládáme v loňských číslech.

Alice Pařízková