Tomíci, přihlásili jste se již do projektu 72 hodin?

Projekt České rady dětí a mládeže 72 hodin - Ruku na to! se stále přibližuje, proběhne 12. - 14. října! Tomíci, registrovali jste si již svůj projekt? Termín registrace není omezen, projekty můžete přihlašovat až do samotného začátku akce. Pokud ovšem projekt registrujete do konce září, máte možnost získat zdarma tričko s logem projektu pro koordinátora a dále pak šátky pro všechny zúčastněné.

Registrace projektů je již nějaký ten pátek spuštěná a my můžeme s potěšením konstatovat, že projekty pomalu, ale jistě přibývají, mezi nimi jsou také již 3 od našich oddílů. Je zde například úklid a oprava pietního místa připomínající památku zesnulého letce, dále pak úklid okolí Harrachova a úklid lesa a okolí u mateřské školky ve Velkých Hamrech. Popřemýšlejte i vy, co byste s oddílem, nebo kamarády mohli pro okolí udělat a zaregistrujte projekt na www.72hodin.cz!.

Oddíly, které budou v termínu projektu (12.-14.10.2012) na víkendovce na asociačních chalupách, by zde například mohli udělat něco pro ostatní. Stejně tak pokud budete v tomto termínu provádět brigádu, můžete vše přihlásit i jako projekt 72 hodin, dostanete tričko, šátky, uděláte něco pro ostatní...

Pokud projekt registrujete do konce září, ČRDM vám garantuje dodání trička pro koordinátora a šátky pro všechny dobrovolníky, které v projektu uvedete. Navíc se můžete těšit na další drobnosti od partnerů projektu.

Své projekty můžete samozřejmě registrovat i v průběhu října až do samotného zahájení projektu, riskujete ovšem, že vám již nebudeme moci doručit drobné dárečky.

Zhruba za týden bude spuštěna doprovodná webová stránka www.nelibisemito.cz a následně také aplikace pro mobilní telefony, díky které budete moci fotografovat místa, která se vám nelíbí a budou tak vznikat potenciální tipy pro realizaci projektů v rámci 72 hodin. O spuštění stránky se dozvíte na webu projektu, nebo na Facebooku www.facebook.com/72hodin.cz.

Rádi bychom, aby se asociace mohla pyšnit mnoha úspěšnými projekty!

V případě dotazů, kontaktujte prosím Ondru Šejtku (ondra@a-tom.cz).