Vyhlášení Jednadvacítky

Ondra
Asociace

Vážení vedoucí přopomínáme, že vyhlašujeme na rok 2009 - 2010 soutěž Jedenadvacíka, do které se mohou přihlásit všechny oddíly TOM. V příloze je možné stáhnout kritéria a samotné tabulky, které je nutno po vyplnění odeslat na adresu ústředí do 30. září 2010.

Odměna pro výherce!!!!!!

Obecné podmínky:

Odměna bude splatná v průběhu roku 2011, v odůvodněných případech (viz níže) v roce 2012. Oddíly se prosí, aby akceptovaly, že odměna bude vyplacena nejpravděpodobněji ze státních dotačních prostředků, např. formou příspěvku na materiál, zvýšením či zrušením stropu při vyúčtovaní vícedenních akcí apod.

Pokud se některý z vítězných oddílů rozhodne, že využije výhru na zahraniční cestu (reciproční oddílovou výměnu, jarní nebo letní tábor v zemích EU při obvyklé táborové dotaci 80,- Kč na dítě a den atd.), bude možné postupovat následovně: Ústředí bude rezervovat prostředky do té doby, dokud oddíl nezíská státní podporu v programu zahraničních výměn.
Jinak řečeno, oddíl XY vyhraje v říjnu 2010 první místo, tj. např. 20 000 Kč. Rozhodne se, že tyto prostředky použije k zajímavé zahraniční cestě (reciproční výměně nebo mezinárodnímu setkání). Přihlásí se proto v srpnu či v září 2011 do grantového řízení vypisovaného MŠMT, a to vždy prostřednictvím ústředí. V březnu 2012 se dozví, zda zahraniční výměna vyšla a zda bude moci sdružit odměnu za Jednadvacítku s dalšími prostředky. Po dvouapůlletém čekání odjíždí šťastný oddíl na svoji dlouho plánovanou výměnu…

Výše odměny (shodná pro oddíly soutěžící v kategorii velkých i malých oddílů):

1. místo – 20 000 Kč

2. místo – 13 000 Kč

3. místo – 8 000 Kč