Oslava se blíží mílovými kroky!

Ondra
Asociace

     Jak jsme již několikrát anoncovali, Asociace TOM oslaví 22.ledna 2011 od 18:30 v divadle ABC v Praze 20.narozeniny. Stále máme volná místa v divadle a budeme rádi, když ho zaplníme „tomíky až po stop“.


     Nabízíme Vám k obsazení místa, pro členy Vašeho oddílu, vedoucí i instruktory, či děti nad 12 let. Program bude pestrý a na své si přijdou všechny generace tomíků.


     Letošní poplatek, který bude určen na pohoštění po samotné hlavní části, činí 200kč. Pro vaše děti 12 - 18let, které přihlásíte od této chvíle,  bude poplatek poloviční, tdy 100Kč.
     Pokud máte zájem, vyplňte prosím návratu na zde nebo mailen na sekacka@a-tom.cz


     Pokud by jste si to rozmysleli a chtěli jste přijet, můžeme Vám také zajistit ubytování na a to v Penzionu Zahradní město http://www.pzm.cz/ Cena za 1 osobu/noc činí 190Kč.
     V tomto penzionu jsou 2 a 3 lůžkové pokoje, buňkového typu, tedy 2 pokoje mají společný vchod a společné sociální zařízení. Ubytovávat Vás budeme podle oddílů, ale pokud máte jiný požadavek, prosím o rychlou odpověď.
     V nabídce penzionu je také možnost snídaně v hodnotě 90Kč, tato cena není zahrnuta v již zmíněných 190Kč, musíte si ji doobjednat zvlášť. Objednání snídaně není možné vyřizovat individuálně přímo s penzionem, je nutné svůj zájem ohlásit závazně na ústředí.
    Doprava k penzionu bude zajištěna hromadně, k divadlu bude přistaven autobus.
    Prosíme Vás tedy o závazné toto potvrzení, ubytování by bylo nutno uhradit i kdybyste nedorazili na oslavu. Prosím o rychlou odpověď do 10.1.2011 na sekacka@a-tom.cz