Ekonomické informace, Kalendárium 2019, poslední volná chalupa na Silvestra a nabídka brigády

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

EKONOMICKÉ INFORMACE

Vážení kolegové,

jsme rádi za zájem, který jste projevili o program Skeleton ESO. Stejně jako v loňském roce, bude i letos možnost požádat o dotaci na náklady za používání programu. V případě zájmu kontaktujte prosím Kateřinu Adamcovou na kukatka@a-tom.cz. Termín na proúčtování dotace bude do 15. 11. 2018. Zažádáte-li o dotaci, budete moci čerpat 400 Kč na licenci ESO za rok 2018. Skeleton ESO by Vás tak letos vyšlo pouze na 260 Kč.

Pro ty z vás, kteří o ESU teprve uvažujete opakujeme pár informaci:

Již několik let běží online ekonomická správa oddílu Skeleton ESO – interně ji nazýváme „Účtujeme s hořcem“. Systém je stále vylepšován o připomínky uživatelů, vše je tak propracovanější a přívětivější. K tomu díky spolupráci Asociace TOM s Českou radou dětí a mládeže máme možnost využívat levnější varianty Skeleton ESO. Připomenu, že se pro malé jednotky (kam s největší pravděpodobností spadá Váš oddíl) jedná o částku 660 Kč ročně. ESO umí výborně spravovat akce a výpravy, evidovat faktury, členy oddílu či třeba vypisovat cestovní náhrady. Hlavně ale umožňuje účtovat v jednoduchém či podvojném účetnictví. Vše je přitom přizpůsobeno pro oddíly, neziskový sektor. K tomu ESO spolupracuje s tomíckou Evidencí a data členů si můžete lehce aktualizovat buď v jedné či druhé databázi. Vřele doporučuji se k ESO připojit! K tomu – pořídíte-li si ESO v listopadu či prosinci 2018, nebude platit nic, v těchto měsících pro nově příchozí bude ESO ZDARMA! Vyzkoušejte, neváhejte…

Na webu asociace (http://eso.a-tom.cz) naleznete detailní informace o tom, co vše ESO umí, jak je to se zabezpečením či třeba informaci, jak docílit synchronizaci dat.

Máte-li jakékoliv dotazy k programu, napište Tomášovi Hurtovi na tomas.hurt@crdm.cz a dostanete podrobnější várku informací. Nejlepší je ale nové ESO ihned vyzkoušet!

Těším se na spolupráci a Vaše podněty…

Termíny do konce roku:

-          PD-výpravy, Zelené víkendy, pohádkové lesy a regionální akce – připomínám, že jsou stále otevřené formuláře k vyúčtování vašich akcí. Nezapomeňte prosím, že i po prodloužení se formuláře uzavřou 4.11.

-          Materiál, opravy kluboven, výchovné akce – termín pro vyúčtování zůstává do 31.10.

–         Nájmy a energie kluboven – v evidenci je také otevřen formulář pro vyúčtování nájmu a energií kluboven. Předpokládáme stejné podmínky jako v minulých letech.  Znovu připomínáme, že nelze posílat vyúčtování za energie nebo vodné ze zálohových faktur. Do celkových nákladů lze započítat jen vyúčtované a uhrazené částky. Termín vyúčtování této dotace je do 30.11. Po tomto datu se formuláře uzavřou.

             -          Evidence majetku - Nezapomeňte prosím do 15.12.2018 vložit do evidence majetku (v elektronické evidenci) materiál, který jste pořídili  z letošních dotací. ( tábory, klubovny, dotace materiálová, opravy kluboven, neorganizované mládeže apod.)

 

Za ekonomický úsek

Kateřina Adamcová

 

Kalendárium 2019

Vážení kolegové vedoucí,

tak jako každý rok, připravujeme i letos Kalendárium na rok 2019.

Prosíme vás, pokud chcete vaše akce zviditelnit a dostat do povědomí okolí, vyplňte formulář v evidenci Asociace TOM (evidence.a-tom.cz/) se vším důležitým ohledně akcí na rok 2019. Termín odeslání vyplněných formulářů je do 4. listopadu 2018.

Budeme moc rádi, když dodržíte stanovený termín, aby Kalendárium 2019 mohlo jít do tisku.    

Děkujeme.

 

Poslední volná chalupa na Silvestra

Milí tomíci, 

chcete-li strávit letošní Silvestr romanticky, u řeky Sázavy, bez wifi a bez elektřiny, vyražte na srub Psí zub na Posázavskou stezku. Nabízíme poslední volný objekt ke strávení Silvestra.

Rezervaci můžete provést přímo na našich stránkách:https://rezervace.a-tom.cz/booking/create?resortId=13

Psát můžete i na adresu: chalupy@a-tom.cz

Jarní brigáda v Dobré Vodě

Vážení vedoucí, nechcete do jarního plánu akcí zařadit brigádu v Dobré Vodě u Třeště?

Na chalupě bude potřeba připravit dřevo, udělat jarní úklid a celkový úklid okolo celé základny.

V případě zájmu proveďte prosím rezervaci na našich stránkách: https://rezervace.a-tom.cz/booking/create?resortId=3

Psát můžete i na adresu: chalupy@a-tom.cz

Brigádníci mají pobyt zdarma.

Případným zájemcům děkujeme.

 

Děkujeme, ústředí.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu