Letní sraz tomíků – kapacity už už naplněny

omanek
Asociace

LETNÍ SRAZ 2018

ROZTOKY

(5.) 6. – 11. 8. 2018

(samotný sraz začíná v pondělí a končí v sobotu, přijet budete moci ale už v neděli a přespat do pondělí)

 

Jen pár měsíců po zveřejnění termínu konání letního srazu v roce 2018 nás velký zájem oddílů z celé republiky donutil vydat tuto hořko-sladkou zprávu.  Již 10 oddílů přislíbilo svou účast na letním srazování. K dnešnímu dni se nám přihlásilo již cca 135 účastníků. Jak s touto informací naložit? Především je již možné s jistotou a radostí oznámit, že letní sraz v roce 2018 po roční odmlce opět BUDE!!!

 

Co to znamená pro případné další zájemce?

 

Otálet se nevyplácí! Doposud nepřihlášeným oddílům nemůžeme místo na srazu garantovat. Ubytování ve skautské základně (https://www.skautiroztoky.cz/ubytovani/) a ZŠ (http://www.zsroztoky.cz) v Roztokách má omezenou kapacitu, tříštit sraz na další místa ubytováni není možné.

 

Pokud tedy o srazu uvažujete, dejte nám to prosím opravdu již vědět. Finálním termínem je 15. listopad 2017 na omanek@a-tom.czmarek.kuskov@gmail.comton@a-tom.cz

 

Později přihlášené oddíly budeme moci zařadit pod čáru a dostane se na ně v případě, že některý z již přihlášených oddílů svou účast odřekne či v případě navýšení našich možností stran ubytování a stravování.

 

Tak ŠUP, ŠUP, být první ve frontě se vyplácí! :-)

 

A na co se můžete v nejbližší době těšit? Rozhodně si nenechte ujít příští číslo Tomíka, ve kterém stručně představíme pořadatele srazu a upřesníme program.

 

Na všechny účastníky se už moc těší

a srdečný pozdrav posílá tým mladých a krásných organizátorů & ústředí.

 

Marek Kuskov

 

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu