Na Závrchách řádili Bubáci, vyhráli oddílovou jedenáctku!

denisa
Asociace

Jedenáct disciplín jako je rogaining, lanové aktivity, vaření na ohni, ale i spoustu her na loukách prosluněné osady Závrchy zvládla dvacítka hronovských Lotrů za 2 dny.

 Ujít 7 km s plnou polní, postavit si stan, pomoct mladším kamarádům, připravit si jídlo, nebo jít v noci ve tmě zazvonit na nedaleký zvon, to vše prověřovalo odhodlání hronovských dobrodruhů.

„Musím Žabáky (nejmladší členy oddílu) pochválit, všechno jim šlo moc dobře a snažili se,“ hodnotí při závěrečném nástupu Tereza Říhová, která vedla skupinu, která si říkala „Retarďáci.“ Těm ale o kousek utekli právě „Bubáci,“ tedy tým, který se umístil na prvním místě.

Zajímavé a náročnější disciplíny, ke kterým se člověk sám od sebe běžně nedostane, začínají v sobotu ráno a v neděli ráno končí. Hraje se přitom o zápis na pamětní desku, která je umístěna v klubovně. „Akce je svým charakterem ideálním protipólem další celoroční soutěže Mokří Lotři, kde se děti poměřují ve vodáckých dovednostech,“ upozorňuje Tomáš Buriánek.

Na samotě u lesa

Oddílový víceboj se konal v zapadlé pohraniční osadě Závrcha, kde má rodina jednoho člena chalupu. Bez nekončící podpory rodičů a dalších příznivců by se nejen tato, ale spousta dalších akcí nemohla konat.

Hronovské Lotry čeká už jen jedna náročná akce a tou je vodácký víceboj na konci června.
Poté se potkají o prázdninách na letním táboře v Suchdole nad Lužnicí.
Pardon, vlastně v Bradavicích.


Karel Neuschl
www.lo3.cz
 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu