Cena Přístav 2014

denisa
Asociace
Kraje: 
Praha

V předvečer svatého Mikuláše, tedy 5.prosince, udělila Česká rada dětí a mládeže cenu Přístav jedenácti laureátům za podporu mimoškolní činnosti. Cenu přišel předat ministr školství Marcel Chládek.

Tomíci navrhli na tuto cenu ředitele Odboru regionální přeshraniční spolupráce Ministerstva pro místní rozvoj (MMR) ČR Jiřího Horáčka a referenta odboru evropské územní spolupráce MMR Josefa Žida.

Oba pánové mají velké zásluhy na zdárném průběhu a dokončení rekonstrukce Oparenského mlýna, bez jejich rad a podpory s  projektem by tomíci jen těžko proplouvali evropskými směrnicemi.

Dalšími nositeli ceny Přístav se stali generální ředitelka Hotelu Ibis Old Town Praha Iva Nešvarová, náměstek ostravského primátora pro resorty sociálních věcí, sport a volný čas Martin Štěpánek, zastupitel obce Jince Miroslav Maršálek, starosta obce Řepice Martin Vysoký, místostarostka obce Řepice Věra Mráčková, místopředsedkyně Senátu Miluše Horská a předseda Poslaneckého klubu KDU-ČSL Jiří Mihola. Nositeli mimořádné Ceny Přístav 2014 jsou armádní generál Petr Pavel a bývalý předseda ČRDM Pavel Trantina.

 V rámci akce Setkání 2014 proběhly ještě dvě zajímavé debaty s ředitelem Národní protidrogové centrály Jakubem Frydrychem, signatářkou Charty 77 Milenou Černou a její kolegyní z disentu Ivou Vojtkovou.

Ondřej Šejtka vyhlásil vítěze soutěže Sametky.

 

 

(za)

 

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu